14.10.13

Στο Αυτόφωρο οι γονείς του χρυσαυγίτη Καζαντζόγλου...

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος του πατέρα και της μάνας του Ι. Καζαντζόγλου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καθώς...
σύμφωνα με το κατηγορητήριο επέβαινε στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά την ώρα του φονικού.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των γονιών του φερόμενου ως συνοδηγού του Ρουπακιά επειδή το απόγευμα της Δευτέρας κατά την επίσκεψη που έκαναν στον κρατούμενο γιο τους βρέθηκαν μέσα στην τσάντα με τα ρούχα που του μετέφεραν δύο φωτοβολίδες.

Ο Ι. Καζαντζόγλου, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην 6η τακτική ανακρίτρια Πειραιά και κρίθηκε προφυλακιστέος αναμένεται να μεταχθεί την Τρίτη στις φυλακές.

Ο Καζαντζόγλου είχε συλληφθεί και με βάση την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα 32 άτομα σχετικά με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τη Χρυσή Αυγή, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος την περασμένη Τετάρτη, μαζί με άλλους τρεις νεοναζί, μετά τις απολογίες τους ενώπιον των ανακριτών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Και στους τέσσερις είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: