5.10.13

Σκουρλέτης: Ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Αριστερά...

Σκουρλέτης: Ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Αριστερά

Tι είπε για τις δηλώσεις του Κ. Τζαβάρα ...
«Επικίνδυνη και ανιστόρητη» χαρακτήρισε τη θεωρία των δύο άκρων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον "Real Fm".

«Δεν μπορεί τη στιγμή που αντιλαμβάνεται η ελληνική κοινωνία τι σημαίνει νεοναζιστικός λόγος και εγκληματική δράση, ο κ. Σαμαράς από τη Νέα Υόρκη να μιλάει για ...
το ένα άκρο που έχει μπει ήδη στη φυλακή και να προετοιμάζεται για το άλλο άκρο το οποίο θα ακολουθήσει... και ο κ. Κεδίκογλου να ανακαλύπτει στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον συνήγορο του κ. Μιχαλολιάκου. Αυτά δεν στέκουν», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με τον Πάνο Σκουρλέτη, «πρόκειται για έναν επικίνδυνο διχαστικό σχεδιασμό τον οποίο ο Πρωθυπουργός τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον έχει εκφωνήσει και ονομάζεται θεωρία των δύο άκρων».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Αριστερά και δια της αριστεράς στην κοινωνία που αμφισβητεί την πολιτική τους»

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας στον Real Fm, τόνισε: «Να κατονομάσουν ποιους θεωρούν ακραίες συνιστώσες. Δεν υπάρχει κανένα κόμμα εντός κοινοβουλίου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, το οποίο μπορεί κανείς να το συγκρίνει με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Αν ο κ. Τζαβάρας το εννοεί και συντάσσεται με όσους από το κόμμα του απομόνωσαν τις ακραίες απόψεις του κ. Σαμαρά περί της θεωρίας των δύο άκρων καλά κάνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια: