26.10.13

Στη Θεσσαλονίκη ο Παπούλιας...

Έφτασε στις 7.30μ.μ. στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον...
τριπλό εορτασμό της εθνικής επετείου του «όχι», της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών. Αύριο στις 11 το πρωί ο κ. Παπούλιας θα παραστεί στην πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη 1.30 το μεσημέρι θα παρατεθεί γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών στη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει προσφώνηση από τον διοικητή του Γ΄Σώματος Στρατού, αντιστράτηγο Νικόλαο Δεβετζή και αντιφώνηση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την κυβέρνηση στο γεύμα θα εκπροσωπήσει ο κ,. Βενιζέλος. Την Κυριακή, στις 11 το πρωί, ο κ. Παπούλιας θα εγκαινιάσει στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης Εκθεση κειμηλίων του ΥΜΑ-Θ με τίτλο «Το ΄40 έτσι πολεμήσαμε».

Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί και ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οποία την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής στην οδό Τσιμισκή. Αύριο στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: