16.10.13

Με "ορφανό" κοντέινερ συνδέεται ο επιχειρηματίας με τα όπλα στη Βούλα...

Σε ένα "ορφανό" εμπορευματοκιβώτιο στον Πειραιά στρέφουν την προσοχή τους οι Αρχές σε συνέχεια των ερευνών σε σπίτι φυγόδικου επιχειρηματία στη Βούλα, όπου βρέθηκαν πυροβόλα όπλα.

Σύμφωνα με...
«Τα Νέα» της Τετάρτης, το συγκεκριμένο κοντέινερ έφτασε στον Πειραιά τον Μάρτιο, όσο διάστημα είναι εξαφανισμένος ο επιχειρηματίας, και από τότε κανένας δεν έχει εμφανιστεί για να το παραλάβει.

Από έγγραφα που περιήλθαν σε γνώση της εφημερίδας φαίνεται ότι το κοντέινερ έπρεπε να παραληφθεί από ίδρυμα, πρόεδρος του οποίου είναι ο φυγόδικος επιχειρηματίας.

Στις αρχές Απριλίου, σχεδόν ένα μήνα μετά την έλευση του «ορφανού» κοντέινερ στο Ικόνιο, διενεργήθηκε έφοδος αστυνομικών στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στο Κορωπί.

Εκεί βρέθηκαν 52 μη λειτουργικά όπλα για τα οποία δεν υπήρχαν οι απαραίτητες άδειες, ενώ έλειπαν άλλα 27 που είχαν άδειες.

Όπως αναφέρεται στο δηλωτικό του κοντέινερ, το περιεχόμενό αφορά «έκθεμα αεροπλοΐας προς αποκατάσταση», ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται μικρό μουσείο βελγικής επαρχίας.

Η σφραγίδα του κοντέινερ φαίνεται πως παραμένει άθικτη από την αρχή του ταξιδιού, γεγονός που σημαίνει ότι οι Αρχές στη Μάλτα, όπου ήταν ο σταθμός μεταφόρτωσης, δεν την έσπασαν για να ελέγξουν το περιεχόμενο...
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: