19.10.13

"Η μητέρα της μικρής Μαρίας ήθελε να την ξεφορτωθεί"...



Τι λέει η δικηγόρος των δύο Ρομά...

Η 4χρονη Μαρία κατέληξε στα χέρια των "γονιών" της σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα επειδή η "αλλοδαπή" βιολογική της μητέρα δεν είχε τα μέσα να την αναθρέψει, και αναζητούσε τρόπο να...
την "ξεφορτωθεί", όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η δικηγόρος του ζευγαριού, Μαριέττα Παλάβρα.

Η κ. Παλάβρα σημείωσε πως η "μητέρα" του κοριτσιού αποφάσισε να μεγαλώσει την 4χρονη Μαρία καθότι τη "λυπήθηκε", και, όπως της εξήγησε, "εκεί που τάιζα πέντε στόματα αποφάσισα να ταΐζω έξι".

Η παράνομη υιοθεσία έγινε με τη διαμεσολάβηση ενός τρίτου προσώπου, το οποίο «ψάχνουμε», συνέχισε η κ. Παλάβρα, τονίζοντας παράλληλα πως οι πελάτες της ευελπιστούν πως θα εμφανιστεί η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Ερωτηθείσα για τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό παιδιών που και οικογενειακών μερίδων που είχε το ζευγάρι, η κ. Παλάβρα εξήγησε ότι στις κοινότητες των Ρομά "γίνονται πολλά παράνομα πράγματα για τα επιδόματα του κράτους", υπογραμμίζοντας ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η πελάτης της "έχει αρπάξει ή έχει κλέψει ένα ανήλικο παιδί".

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο «γονείς» έχουν τρεις οικογενειακές μερίδες με 14 παιδιά. Δύο μερίδες ανήκουν στη γυναίκα, και αντιστοιχούν σε 10 παιδιά, ενώ η τρίτη μερίδα, με τέσσερα παιδιά, ανήκει στον άνδρα.

Μάλιστα, η "μητέρα" εμφανιζόταν να έχει γεννήσει αρκετά παιδιά στο διάστημα των τελευταίων μηνών...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: