28.10.13

Κρήτη: Εθνική επέτειος, παρελάσεις, κάγκελα και...αντιπαρελάσεις...

Φρούριο θυμίζουν σήμερα οι πόλεις , υπό το φόβο κινητοποίησεων και επεισοδίων στη διάρκεια των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ».
Μάλιστα, σύμφωνα με...
τις πληροφορίες, υπάρχει σχέδιο για φυγάδευση των πολιτικών σε περίπτωση τυχόν «παρατράγουδων».

Και στο Ηράκλειο 100άδες είναι οι αστυνομικοί, όλων των υπηρεσιών, που συμμετέχουν στο σχέδιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τα μέτρα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου!

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος η ΕΛ.ΑΣ λαμβάνει δρακόντεια μέτρα για τις εθνικές επετείους, μέτρα όμως που μια μεγάλη μερίδα των πολιτών, χαρακτηρίζει ως υπερβολικά.

Η επιτυχής έκβαση της τελευταίας εθνικής επετείου, αυτής της 25ης Μαρτίου, έχει ως αποτέλεσμα να ακολουθηθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο προηγούμενος σχεδιασμός.

Έτσι θα υπάρχουν οι περιπολίες πριν και κατά τη διάρκεια της παρέλασης, συγκεκριμένος χώρος που έχει αποκλειστεί με κάγκελα, θα υπάρχουν οι σταθεροί στόχοι που θα επιτηρούνται, ο διαχωρισμός σε τομείς με την ανάλογη δύναμη στον κάθε τομέα αλλά και εντολές για προσαγωγές σε όποιους προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Και ...αντιπαρέλαση

Στο μεταξύ συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Καπετανάκειο και πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου, διοργανώνει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου σε συνεργασία με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία για τις 11 σήμερα το πρωί...
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: