23.10.13

Λαφαζάνης: Γιατί ψήφισα "Ναι"...



«Ψηφίζω μόνο και μόνο για να μην δώσω την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και το μνημονιακό μπλοκ, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη φάση, να αξιοποιήσει την διαφωνία μου για να παίξει βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του ...
ΣΥΡΙΖΑ", αναφερει μεταξύ άλλων, σε γραπτή δήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμη την ψηφοφορία της τροπολογίας για την χρηματοδότηση των κομμάτων.

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι έχει εκφράσει στα όργανα του κόμματός του την ριζική του διαφωνία στην «συμπερίληψη της τρομορύθμισης του άρθρου 187Α στην τροπολογία», όμως δηλώνει ότι ψηφίζει μετά την «πρωτοφανή κίνηση του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία σε τροπολογία που υπερψηφίζει».

Αιτιολογεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ψηφίζω μόνο και μόνο για να μην δώσω την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και το μνημονιακό μπλοκ, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη φάση, να αξιοποιήσει την διαφωνία μου για να παίξει βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δεν έχουν σχέση με τις δικές μου προθέσεις και πολύ περισσότερο με τη δική μου αντίθεση στο απαράδεκτο άρθρο 187Α και γενικότερα στον αντισυνταγματικό τρομονόμο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: