24.10.13

Σημερα η δίκη του Παπαγεωργόπουλου ...



Όπως αποφάσισε ομόφωνα, πριν από λίγο η έδρα του δικαστηρίου η δίκη θα συνεχιστεί. Η πρόεδρος επικαλέστηκε το νόμο 4022/2011 που...
αφορά "Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς Πολιτικών και Κρατικών Αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις" και  ζήτησε από τους συνήγορους να ενημερώσουν και να πάρουν άδεια από τους δικηγορικούς τους συλλόγους.Η δίκη θα ξεκινήσει στις 12:30

Νωρίτερα:
Έφτασε στο δικαστικό μέγαρο πριν από λίγα λεπτά από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών, η κλούβα που μεταφέρει τον Β.Παπαγεωργόπουλο. Όπως και τις δύο προηγούμενες μέρες, συγγενείς, φίλοι και υποστηρικτές του πρώην δημάρχου τον χειροκρήτησαν και φώναξαν υπέρ της αθωότητας του.
Ο Β.Παπαγεργόπουλος που κατέβηκε δεύτερος από την κλούβα κρατώντας έναν χαρτοφύλακα, χαμογέλασε προς του συγκεντρωμένους πριν οδηγηθεί στο υπόγειο του δικαστικού μεγάρου.
Πρώτος κατέβηκε ο Μιχάλης Λεμούσιας κρατώντας επίσης έναν χαρτοφύλακα και ένα μπουκαλάκι νερό.
Σε λίγη ώρα αναμένεται η απόφαση της έδρας για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η δίκη που διεκόπη χθες καθώς προέκυψε δικονομική εμπλοκή.



thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: