23.10.13

Η φωνή του Αλέξη, φωνή της Ευρώπη...

Δημοσιοποιήθηκε το πολυπόθητο -για την Κουμουνδούρου- δελτίο Τύπου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την υποψηφιότητα Τσίπρα τον ερχόμενο Μάιο.


Ως χθες, μόνο ο...
ΣΥΡΙΖΑ είχε δημοσιοποιήσει την απόφαση του προεδρείου του ΚΕΑ, που συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή στη Μαδρίτη. Όμως, χθες, η υποψηφιότητα για την Κομισιόν ανακοινώθηκε και επισήμως, αφού το ΚΕΑ σημειώνει πως «το Συμβούλιο Προέδρων αποφάσισε να προτείνει στο επόμενο συνέδριο του ΚΕΑ, στις 13-15 Δεκεμβρίου στη Μαδρίτη, την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα».

Μάλιστα, στην Κουμουνδούρου χθες δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την ανακοίνωση του ΚΕΑ, αφού σ’ αυτή περιγράφεται η υποψηφιότητα Τσίπρα ως ένας «ισχυρός συμβολισμός της ελπίδας για την Ευρώπη». «Η Ελλάδα είναι πειραματόζωο των πολιτικών λιτότητας. Κι όμως, η Ελλάδα αντιστάθηκε και συνεχίζει να αντιστέκεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του οποίου πρόεδρος είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ένωσε τον ελληνικό λαό ενάντια στα βάρβαρα μνημόνια και τον αυταρχισμό και υπέρ της ανάκαμψης της Ελλάδας σε μια ενωμένη Ευρώπη. Η φωνή του Αλέξη Τσίπρα θα είναι η φωνή της αντίστασης και της ελπίδας ενάντια στις ακραίες φιλελεύθερες πολιτικές και την απειλή της ακροδεξιάς», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΚΕΑ...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: