1.10.13

Δικηγόρο τον Τάκη Μιχαλόλια είχε ο αποπεμφθείς διευθυντής υποκλοπών της ΕΥΠ!...

Ο αποπεμφθείς διευθυντής είχε σχέσεις με τον δικηγόρο Τάκη Μιχαλόλια (αδελφό του κρατούμενου πλέον αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου)...


Μπορεί να...
έπεσε σαν βόμβα την περασμένη Πέμπτη η είδηση ότι απομακρύνθηκε αιφνιδιαστικά ο επικεφαλής της Γ’ Διεύθυνσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, που είχε τον συντονισμό των τηλεφωνικών υποκλοπών – και στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής -, όμως επρόκειτο για μία σταθμισμένη ενέργεια της διοίκησης της ΕΥΠ.
Αν και δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση η απομάκρυνση αποδόθηκε στο ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός είναι συγγενής του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Α’ Πειραιά Ι. Κούζηλου. Αποδόθηκε δηλαδή η απόφαση της διοίκησης σε ένα μάλλον λογικό φόβο ή βάσιμη εκτίμηση ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής είχε επαφές με το ακροδεξιό μόρφωμα. Κι αυτό παρότι προ μηνών, όταν τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση, εθεωρείτο σκληρό στέλεχος της ΝΔ.

Μία νέα πληροφορία όμως έρχεται να φωτίσει ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Ο αποπεμφθείς διευθυντής είχε σχέσεις με τον δικηγόρο Τάκη Μιχαλόλια, αδελφό του κρατούμενου πλέον αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.
Είχε χρησιμοποιήσει δε τον επιφανή δικηγόρο σε υπόθεσή του με την Υπηρεσία. Η αξιολόγηση όλων αυτών των στοιχείων, επιπλέον της άλλων αρκετά επιβαρυντικών, οδήγησε τη διοίκηση της ΕΥΠ στην απομάκρυνσή του από το ευαίσθητο πόστο, μόλις δύο ημέρες πριν τις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και ενώ οι έρευνες εξελίσσονταν. Προφανώς υπήρχε ο φόβος ότι μπορεί η Χρυσή Αυγή να ειδοποιούνταν για τις κινήσεις της δικαιοσύνης και των διωκτικών αρχών...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: