1.10.13

Άντρας πήδηξε στις γραμμές και απέφυγε οριακά το συρμό...

 Άντρας πήδηξε στις γραμμές και απέφυγε οριακά το συρμό

Η αγωνία να ξεφύγει, πιθανότατα από αστυνομικούς, οδήγησε έναν άντρα στο παράτολμο εγχείρημα να πηδήξει στις γραμμές του τραίνου, στη Μεγάλη Βρετανία, αποφεύγοντας οριακά το συρμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το... Σάββατο, στον σταθμό Barking στη Μείζων Περιοχή Λονδίνου και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του άντρα καθώς και εάν συνδέεται με κάποιο έγκλημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας αντιλήφθηκε αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούσαν περιπολία ρουτίνας. Αμέσως τράπηκε σε φυγή, πηδώντας στις γραμμές και κατόπιν σε άλλη πλατφόρμα. Αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από κει, έτρεξε κατά μήκος της πλατφόρμας και πήδηξε ξανά στις γραμμές.

Ο οδηγός του συρμού που διέσχιζε την πλατφόρμα τη στιγμή εκείνη, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το φρένο ασφαλείας, επισημαίνει η Daily Mail.

Στη συνέχεια, ο άντρας πέρασε μπροστά από ένα ακόμη τραίνο που ήταν σταθμευμένο τη στιγμή εκείνη.

«Η είσοδος στις γραμμές του τραίνου είναι από μόνη της, εξαιρετικά επικίνδυνη και ανεύθυνη, αλλά το τρέξιμο μπροστά από κινούμενο συρμό είναι σαν να παίζεις με το θάνατο», σημείωσε ο επικεφαλής της έρευνας για το περιστατικό. «Εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος και ευτυχώς ούτε και κανείς άλλος, αλλά αυτό ήταν τρομερά απερίσκεπτη συμπεριφορά», συμπλήρωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες…








Δεν υπάρχουν σχόλια: