25.10.13

Νέο περιστατικό αγωραπωλησίας βρέφους...

Συνελήφθη ζευγάρι από τα Άνω Λιόσια για αρπαγή ανηλίκου...

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα ένας 53χρονος και μία 48χρονη που συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια και κατηγορούνται για ...
αρπαγή ανηλίκου. Το ζευγάρι Ελλήνων πήρε το Μάρτιο από μια γυναίκα, Ελληνίδα Ρομά, ένα κοριτσάκι, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

Το ζευγάρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, διερευνώντας καταγγελία για ζεύγος Ελλήνων, που είχε στο σπίτι του ένα βρέφος χωρίς να είναι οι βιολογικοί του γονείς, προσήγαγε τους δύο από την περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και την εξέταση τους, τον περασμένο Μάρτιο παρέλαβαν από μία γυναίκα Ρομά, στην περιοχή του Ζεφυρίου, ένα κοριτσάκι άλλης γυναίκας, επίσης Ρομά, που είχε γεννηθεί την 25-2-2013. Κατέβαλαν δε το ποσό των 4.000 ευρώ.

Η 48χρονη αμέσως μετά την παραλαβή του βρέφους επιχείρησε ανεπιτυχώς να το «δηλώσει», ως παιδί της, στο Δήμο Φυλής. Έκτοτε, το βρέφος παρέμενε μαζί τους, ενώ προσπαθούσαν να βρουν τρόπο προκειμένου να το δηλώσουν νόμιμα. Το ζεύγος ισχυρίσθηκε ότι προέβη στη παράνομη αγοραπωλησία γιατί δεν είχε άλλα παιδιά.

Μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.

Το ζεύγος συνελήφθη και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της φυσικής μητέρας και των μεσαζόντων στην αγοραπωλησία του βρέφους συνεχίζονται....
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: