20.10.13

Πολιτική μοναξιά...



Γιάννης Παπαγιάννης

Στην κατηγορία των υποψηφίων που εκλιπαρούν για την στήριξη τους από κάποιο κόμμα, γιατί κανένας σοβαρός πολιτικός σχηματισμός δεν θέλει να τους στηρίξει, ανήκει ο...
δήμαρχος Αθηναίων   Γ. Καμίνης, ο οποίος φαίνεται οτι είναι ιδιαίτερα αντιπαθής, λόγω της ανυπαρξίας του κατά τη θητεία του.
Οι εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας θα είναι πραγματικά ενα δύσκολο στοίχημα για το πολιτικό σύστημα. Και αυτό γιατί πρόκειται να καταγραφούν υποψηφιότητες που θα κρίνουν εως ενα βαθμο τα κόμματα που θα τις υποστηρίξουν.
Εαν, βεβαίως υπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις, γιατί, με το χάλι που παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα ο όποιος υποψήφιος εμφανιστεί πίσω από οποιοδήποτε κόμμα κινδυνεύει να φάει μαύρο.
Σε όλες τις περιπτώσεις ο Δημος της Αθηνας θα ειναι το εφαλτηριο σημαντικών πολιτικών εξελιξεων. Από το ποσοστό που θα παρουν οι υποψήφιοι θα κριθούν πολλά. Και ενδεχομένως ακομα περισσότερα εαν δεν εχουν προηγηθεί οι εθνικές εκλογές.
Γιατί διαφορετικά θα συμπεριφερθεί το εκλογικό σώμα εαν οι δημοτικές εκλογές ακολουθήσουν τις εθνικές και διαφορετικα εαν προηγηθούν.

Από τη στήλη "Danger - Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: