5.10.13

Πρώην μέλος της Χ.Α. μηνύει τον βουλευτή Α. Ματθαιόπουλο...



Χρυσαυγίτικα ρουσφέτια και «μαχαιριές» μεταξύ γνωστών και φίλων ...
Στις περισσότερες πόλεις τις Ελλάδας οι τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στο περιθώριο τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές του 2012 όταν ...
και το ακροδεξιό κόμμα μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αντίστοιχη κατάσταση επικρατούσε και στην πόλη των Σερρών όπου, μετά τις εκλογές, σημειώθηκαν σημαντικές ανακατατάξεις, αλλά και ορισμένες «σκοτεινές» υποθέσεις.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ μια μηνυτήρια αναφορά ενός διαγραμμένου «δόκιμου μέλους» έρχεται να ταράξει τα νερά.

Ο Ιωάννης Σεδαρίδης έχει υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά οκτώ στελεχών της οργάνωσης, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Στη μηνυτήρια αναφορά του κάνει λόγο για άρνηση της τοπικής οργάνωσης να πληρώσει τα χρωστούμενα σε επαγγελματίες της περιοχής, συνοδευόμενη με αντίστοιχε απειλές.

Αναφέρει ακόμη ότι και ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν στο όνομά του, τον οποίο τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης αρνούνται να πληρώσουν παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει ότι τα λειτουργικά έξοδα θα πληρώνονται από την κρατική χρηματοδότηση.

Επιπλέον, την περιοχή απασχολεί και η σκιώδης παραίτηση του πρώην βουλευτή της οργάνωσης Νικήτα Σιώη, τη θέση του οποίου κατέλαβε ο υποψήφιος γαμπρός του αρχηγού, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιώης παραιτήθηκε επισήμως λόγο «φόρου εργασίας», ωστόσο, ψίθυροι αναφέρουν ότι εξωθήθηκε για να πάρει τη θέση του ο σύντροφος της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Μάλιστα ο Σιώης δεν πρέπει να αισθάνεται παραπονεμένος, καθώς μετέπειτα διορίστηκε έμμισθος υπάλληλος της Βουλής, ενώ, όπως ισχυρίζεται ο Σεδαρίδης, έχει στην κατοχή του και χρησιμοποιεί το Ι.Χ. Αυτοκίνητο της Βουλής που χορηγήθηκε στον βουλευτή Σερρών του κόμματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: