13.10.13

Θρίλερ με το θάνατο του υποψήφιου δημάρχου Λαμίας...



Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 54χρονου δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Λαμίας Γιώργου Κοτσάνου ο οποίος ενώ κυνηγούε με φίλους του στο Ανυδρο της Στυλίδας βρέθηκε νεκρός με...
μια σφαίρα στο κεφάλι.

Οι εννέα κυνηγοί της παρέας που είχαν πάει μαζί στην Στυλίδα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι πέντε κρατήθηκαν αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Εντός της ημέρας είναι προγραμματισμένο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι πέντε της παρέας που κρατήθηκαν ήταν εκείνοι που ήταν στην ίδια περιοχή με τον άτυχο 54χρονο και ήταν αυτοί που πυροβόλησαν όταν πέρασε το κοπάδι με τα αγριογούρουνα.

Εν τω μεταξύ η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που ωστόσο δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο μπορούν να ρίξει φως στην υπόθεση αφού όπως αναφέρει το LamiaReport η κάνη της καραμπίνας είναι ραβδωτή και όχι λεία και έτσι είναι σχεδόν αδύνατο να διαπιστωθεί από ποιο όπλο έφυγε το μοιραίο βλήμα, που σκότωσε τον 54χρονο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, oι κυνηγοί δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του φίλου τους, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι πως δεν γνωρίζουν ποιος έριξε το μοιραίο βλήμα.

«Πάντα παίρναμε όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ξέραμε πάντα τις θέσεις των άλλων. Δεν ξέρουμε τι πήγε στραβά. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω...», είπε   ένας από την 9μελή παρέα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, που βρέθηκε στον τόπο του τραγικού συμβάντος,ο άτυχος έχει πυροβοληθεί από απόσταση περίπου 50 μέτρων, το βλήμα τον βρήκε στο κεφάλι και ο θάνατος πρέπει να ήταν ακαριαίος.

Η σωρός του θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά όπου το πρωί της Δευτέρας θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: