1.10.13

Κρίσιμη σύσκεψη υπό τον Σταύρο Ψυχάρη, στον ΔΟΛ...

Σταύρος Ψυχάρης
Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των στελεχών, παρουσία του Σταύρου Ψυχάρη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ίσως και εντός της ημέρας στον ΔΟΛ. Θέματα συζήτησης, οι συγχωνεύσεις τμημάτων, η συνέχιση των απολύσεων και φυσικά η...
επόμενη ημέρα στον οργανισμό.

Στην ουσία θα επιχειρηθεί να γίνει καταγραφή της κατάστασης και παράλληλα να οριστικοποιηθεί το πλάνο των απολύσεων μέχρι τέλος του χρόνου. Θα εξεταστούν τα οικονομικά μεγέθη, το ενδεχόμενο κατάργησης κάποιων εκδόσεων, καθώς επίσης και η περίπτωση ενιαίου Σαββατοκυριακάτικου φύλλου. Περίοπτη θέση στη σύσκεψη των στελεχών υπό τον Σταύρο Ψυχάρη, αναμένεται να έχει και το μέλλον των ψηφιακών Μέσων του οργανισμού. Άλλωστε οι τελευταίες απολύσεις – για πολλούς, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάργηση όλων των sites, με εξαίρεση το in.gr στο οποίο λέγεται ότι θα πέσει και το βάρος, για να αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη και δυναμική.

Πάντως το βασικό επιχείρημα για τα όσα συμβαίνουν στον ΔΟΛ, αλλά και όσα θα συμβούν για να ξεπεράσει την κρίση και να σταθεί στα «πόδια» του ο παλαιότερος εκδοτικός οργανισμός της χώρας, έχει να κάνει με το τελεσίγραφο των τραπεζών προς τον ισχυρό άνδρα του συγκροτήματος: «για να χορηγήσουμε νέα δάνεια, το σύνολο του προσωπικού δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 300»!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: