16.10.13

Αντιαεροπορικό όπλο βρέθηκε στο «ορφανό» κοντέινερ...


Ένα καναδικό αντιαεροπορικό όπλο του 1940 και ένα πολυτελές αυτοκίνητο - αντίκα εντόπισαν οι Αρχές στα δύο «ορφανά» εμπορευματοκιβώτια που βρίσκονται στον Πειραιά και φέρεται να συνδέονται με τον φυγόδικο επιχειρηματία, Αν. Πάλλη.
Σύμφωνα με...
«Τα Νέα», το συγκεκριμένο κοντέινερ έφτασε στον Πειραιά τον Μάρτιο, όσο διάστημα είναι εξαφανισμένος ο επιχειρηματίας, και από τότε κανένας δεν έχει εμφανιστεί για να το παραλάβει.

Από έγγραφα που περιήλθαν σε γνώση της εφημερίδας φαίνεται ότι το κοντέινερ έπρεπε να παραληφθεί από ίδρυμα, πρόεδρος του οποίου είναι ο φυγόδικος επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από τον έλεγχο που έκαναν ο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σε συνεργασία με το 5ο τελωνείο του Πειραιά, στο ένα κοντέινερ βρέθηκε καναδικό αντιαεροπορικό, το οποίο είναι αποσυναρμολογημένο, αλλά ακόμη οι αρχές δεν γνωρίζουν εάν είναι πλήρως λειτουργικό ή όχι.

Στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί προκειμένου να εκτιμήσουν το καναδικό αντιαεροπορικό.

Στο δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο βρέθηκε ένα αυτοκίνητο - αντίκα, το οποίο οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό προκειμένου να δουν εάν υπάρχει μέσα σε αυτό οπλισμός.

Οι Αρχές δεν γνωρίζουν εάν για τα παραπάνω ευρήματα υπάρχουν τα σχετικά πιστοποιητικά, ότι δηλαδή πρόκειται για κειμήλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: