17.10.13

Η οικία του Πάλλη που ήταν στρατόπεδο...

...και οι δικηγόροι της Βασιλίσσης Σοφίας...

Μάλλον για στρατόπεδο επρόκειτο παρά για σπίτι! Ο λόγος για την ερευνηθείσα οικία του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη στην Βούλα που βρέθηκαν όπλα, αντιαρματικά, ναζιστικές στολές, σημαίες, φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες, κράνη…
Τα ευρήματα όμως που ήταν ικανά για να οπλίσουν λόχο, εντόπισε η Αστυνομία κατόπιν συσχέτισης με την υπόθεση της αναζήτησης του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, ύστερα από παραγγελία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών στην οποία προΐσταται η Παναγιώτα Φάκου.

Όλα όμως ξεκίνησαν από τις δυο έγγραφες αναφορές του βρετανού απόστρατου, Πρινγκλ Στέισι – πρώην συνεργάτη του εφοπλιστή – προς την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο τελευταίος που είχε καταγγείλει ότι είχε απαχθεί από τον τέως συνεργάτη του (!) με τις αναφορές του οδήγησε την Ελληνική Αστυνομία στην οικία του καταζητούμενου εφοπλιστή, Αναστάσιου Πάλλη. Συγκεκριμένα ο απόστρατος βρετανός στις επιστολές του προς τους «Αδιάφθορους» ανέφερε ότι στο σπίτι του καταζητούμενου υπάρχει κρυμμένος οπλισμός, που δεν είχε εντοπιστεί σε παλαιότερη έρευνα. Μάλιστα ο Πρινγκλ Στέισι με έγγραφό του που είχε καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχε ζητήσει η εν λόγω υπόθεση να σχετιστεί με την έρευνα για την Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι ο καταζητούμενος εφοπλιστής διατηρούσε αποθηκευτικό χώρο με 4.000 ενεργά λειτουργικά όπλα!

Ο μυστηριώδης εφοπλιστής χωρίς καράβια!
Αν και ο Αναστάσιος Πάλλης πρώην υπαξιωματικός πενταετούς υποχρέωσης συστήθηκε ως εφοπλιστής με δυο καράβια, πολύ σύντομα απεδείχθη ότι ήταν φαντάσματα! Αφού οι Αρχές διαπίστωσαν ότι η εταιρία που δικαιολογούσε τα χρήματά του δεν είχε στο ενεργητικό της πλοία! Σημειώνεται ότι για τον καταζητούμενο εφοπλιστή που εξαπάτησε, από απλούς πολίτες, πολιτικούς, μέχρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια… εκκρεμούν εις βάρος του τουλάχιστον 2 αγωγές 50.000.000 ευρώ, αλλά και διεθνή εντάλματα σύλληψης!

Και μια απορία για το τέλος: Γνωρίζουν οι Αρχές τις σχέσεις του με τους δικηγόρους της Βασιλίσσης Σοφίας…;...
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: