2.10.13

Πρώην χρυσαυγίτης αποκαλύπτει...

Αυτοί οι 5 ήταν μαζί με τον Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα...

Τα ονόματα των ανθρώπων που συμμετείχαν στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έδωσε ...
ένα πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής 39 ώρες μετά την δολοφονία του 34χρονου ράπερ από τον Γιώργο Ρουπακιά. Τα πρόσωπα αυτά διασταυρώθηκαν και μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 19ης Σεπτεμβρίου, ένας άγνωστος μάρτυρας ο οποίος συστήθηκε ως πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ και έδωσε όλα τα ονόματα των εμπλεκόμενων στη δολοφονία Φύσσα εκτός από αυτό του Ρουπακιά ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί, αναφέρουν τα Νέα.

Το «βαθύ λαρύγγι», αποκάλυψε πως στη δολοφονία της Αμφιάλης μαζί με τον Ρουπακιά ήταν ο Α. Τσ., ο Θ.Κ., ο Φ.Σβ., ο Γ.Δ. Και ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης. Μάλιστα, ο πρώην χρυσαυγίτης σημείωσε πως ο Γ.Δ. «έκανε κουμάντο».

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, δύο από όσους φέρονται από τον ανώνυμο πληροφοριοδότη ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Φύσσα, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των κατηγορούμενων μελών του ακροδεξιού κόμματος. Πρόκειται για τον Γιώργο Πατέλη και τον Γιώργο Δήμου, απόστρατο των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος καταζητείται με βάση το ένταλμα των ανακριτών στα πλαίσια ερευνών για την εγκληματική οργάνωση...
iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: