3.10.13

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα τέσσερις χρυσαυγίτες...

 
...που κατηγορούνται για οπλοκατοχή...
Στο δικαστικό μέγαρο Πατρών πρόκειται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα τα τέσσερα άτομα, μέλη της τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, τα οποία και συνελήφθησαν χθες, κατηγορούμενα μεταξύ άλλων για...
οπλοκατοχή.
Aπό νωρίς το πρωί της Τετάρτης είχαν ξεκινήσει έρευνες αδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σε σπίτια στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες περιοχές της αχαϊκής πρωτεύουσας και τα ευρήματα των αστυνομικών οδήγησαν στη σύλληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 31, 43, 39 και 64 ετών αντίστοιχα, στα σπίτια των οποίων έχουν εντοπιστεί μεταξύ άλλων ρόπαλα, μαχαίρια, ένα αεροβόλο, αβολίδωτα φυσίγγια, κυνηγετικά φυσίγγια, σπαθί, αφορολόγητος καπνός κ.λπ.

Όσον αφορά τον λιμενικό που ελέγχθηκε από τους άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, δεν φαίνεται να έχει προκύψει εμπλοκή με την εγκληματική οργάνωση, ή να έχουν βρεθεί κάποια όπλα στο σπίτι του, παρα μόνο κάποιες κούτες με αφορολόγητα τσιγάρα για τα οποία και θα οδηγηθεί ενώπιον του Αυτοφώρου Δικαστηρίου. Ο ίδιος πάλι υποστηρίζει πως αυτά που βρέθηκαν ανήκουν σε συγγενικό του πρόσωπο.



Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: