6.10.13

Όπλα σε Αμπελόκηπους και Βύρωνα - τρεις προσαγωγές...

Φωτό: Σπύρος Τσακίρης 
Και στο διαμέρισμα της κόρης του αρχηγού της ΧΑ...
Έρευνες σε δύο σπίτια στην περιοχή των Αμπελοκήπων, σε οικία που ανήκει στην Ουρανία Μιχαλολιάκου, και του Βύρωνα πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική με παραγγελία του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με ...
την αστυνομία στο σπίτι που ερευνήθηκε στους Αμπελόκηπους βρέθηκαν μεταξύ άλλων πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εξαρτήματά τους καθώς και ψηφιακές ηλεκτρονικές συσκευές, φωτογραφικές μηχανές- βιντεοκάμερα.

Από το διαμέρισμα των Αμπελοκήπων, προσήχθησαν τρία άτομα, από τα οποία το ένα συνελήφθη για την κατοχή του μαχαιριού. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου αφέθηκε ελεύθερη, επειδή ο συλληφθείς κατέθεσε ότι το μαχαίρι ανήκει σε εκείνον.


Πραγματικό οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του Βύρωνα, όπου μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες και δίκανα με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα περίστροφο μη λειτουργικό, δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα laptop.

Το σπίτι στο Βύρωνα είναι διώροφο, ιδιόκτητο και διαμένουν σε αυτό πατέρας και γιός μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προσήχθησαν προκειμένου να εξεταστούν. Σϋμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: