7.10.13

«Αστακός» το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων λόγω Βλαστού...

«Αστακός» το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων λόγω Βλαστού 
Ισχυρά μέτρα αστυνόμευσης κατά τη μεταγωγή του βαρυποινίτη
Με ισχυρά μέτρα αστυνόμευσης και πάνοπλους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, η μεταγωγή του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.

Όπως...
κατέγραψε το trikalanews.gr οι αστυνομικοί «έκοψαν» υπό δύσκολες συνθήκες λόγω της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς, την κυκλοφορία στην πόλη, για τα μέτρα ασφαλείας της μεταγωγής του βαρυποινίτη.

Ο Παναγιώτης Βλαστός οδηγήθηκε από πάνοπλους άνδρες των ΕΚΑΜ στην δικαστική αίθουσα, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για την είσοδο κινητών τηλεφώνων στις φυλακές της «Μπαλκούρας» μέσω σωφρονιστικού υπαλλήλου, μια κατηγορία για την οποία αντέδρασε η δικηγόρος του Αδαμαντία Αγγελέτου, καθώς δεν υπάρχει στην υπόθεση όπως δήλωσε στο trikalanews.gr «αναφορά για τον φυσικό αυτουργό της κατηγορίας», χαρακτηρίζοντας ως «πρωτοφανές» το κατηγορητήριο για τον πελάτη της, με το σκεπτικό ότι «πρόκειται για παράβαση του Σωφρονιστικού Κώδικα και όχι του Ποινικού Κώδικα».

Έξω από την δικαστική αίθουσα οι αστυνομικοί σχημάτισαν κλοιό ασφαλείας, ενώ στην οροφή του κτηρίου υπήρχαν ακροβολισμένοι αστυνομικοί για κάθε ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: