26.10.13

Νέα δεδομένα για την εξαφάνιση του Μπεν...



Μία πληροφορία που ενδεχομένως να φέρει τα πάνω κάτω στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν έχει στα χέρια της και εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Είκοσι δύο χρόνια μετά...
την εξαφάνιση του από την Κω, με τα όσα έχουν ειπωθεί και διερευνηθεί κατά καιρούς για την τύχη αυτού του άτυχου παιδιού, ο Μπεν Νίνταμ είναι ζωντανός και βρίσκεται σε ένα νησί.

Σύμφωνα με τον «Τύπος της Κυριακής» το ντοκουμέντο έφτασε στην Αστυνομία τις τελευταίες 48 ώρες και αξιωματικοί και δικαστικοί είδαν το βίντεο και πετάχτηκαν όρθιοι από τη θέση τους όταν διαπίστωσαν την εκπληκτική ομοιότητα του νεαρού ξανθού αγοριού που απεικονίζεται με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία, που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ από επεξεργασία των φωτογραφιών του.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε νησί, κατά τη διάρκεια πανηγυριού ιερού ναού. Πολύ ευκρινώς απεικονίζεται μια οικογένεια Τσιγγάνων μαζί με τον ηλικίας περίπου 24 ετών κοντοκουρεμένο κατάξανθο «γιο» τους.

Άνθρωπος- κλειδί στην υπόθεση είναι ένας δικηγόρος, ο οποίος γύρισε το επίμαχο βίντεο τον περασμένο Απρίλιο. Τα πρόσφατα γεγονότα με τη μικρή Μαρία στα Φάρσαλα τον έκαναν να «επικαιροποιήσει» το οπτικό υλικό που είχε στα χέρια του και να το παραδώσει αμέσως στις Αρχές, στη Δικαιοσύνη και την ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: