26.10.13

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δήθεν λεονταρισμοί τελείωσαν, τα νέα μέτρα έρχονται...

Οι "δήθεν λεονταρισμοί" από την πλευρά της κυβέρνησης τέλειωσαν και τα νέα μέτρα έρχονται, όποια ...
κωδική ονομασία και να τους δώσουν, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για "υποταγή στο μερκελισμό" και τακτική του "καλού και υπάκουου μαθητή" από πλευράς του Αντώνη Σαμαρά, που φέρνουν νέα δυσβάσταχτα μέτρα, αφού "μετατρέπει το χαράτσι στα ακίνητα σε μόνιμο επεκτείνοντάς το στα αγροτεμάχια, ανοίγει το δρόμο για νέες απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, βάζει εκ νέου χέρι σε συντάξεις και επιδόματα".

Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης έχει πιάσει πάτο, αναφέρεται στην ανακοίνωση. "Η οργή και η αγανάκτηση από τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας θα σταθεί εμπόδιο στην καταστροφική τους πολιτική, με την ελπίδα για μια νέα προοπτική του τόπου να βρίσκει έκφραση στην ολόπλευρη ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και του προγράμματός του για έξοδο από την κρίση" καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δ. Στρατούλης: Όρια συνταξιοδότησης στα όρια θανάτου

Τη βεβαιότητα πως τα "σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των ασφαλισμένων" είναι ήδη συμφωνημένα με την τρόικα εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης. Όπως αναφέρει, "η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, παρά τις "χάρτινες" εξαγγελίες της περί μη λήψης νέων μέτρων, έχει ήδη συμφωνήσει με την τρόικα για νέα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των ασφαλισμένων".

"Στόχος της κυβέρνησης και των τοκογλύφων δανειστών της χώρας είναι με τα νέα οριζόντια, κάθετα, ενδιάμεσα ή όπως αλλιώς τα ονομάσουν αντιασφαλιστικά μέτρα να καταργήσουν τις επικουρικές συντάξεις, να συρρικνώνουν μέχρι εξαφάνισης τις κύριες συντάξεις, να μετατρέψουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε όρια θανάτου και τους συνταξιούχους σε εξαθλιωμένους επαίτες", συμπληρώνει.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί τέλος Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο ότι "μια νέα επιδρομή τους, για να αρπάξουν και άλλο ψωμί από το τραπέζι των συνταξιούχων, θα είναι και το κύκνειο άσμα τους"...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: