11.10.13

Αδειάζει από χρυσαυγίτες ο Άγιος Παντελεήμονας!...



Στο παρελθόν φαίνεται πως ανήκουν οι εικόνες των εξαγριωμένων χρυσαυγιτών, οι οποίοι «διοικούσαν» τη πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα...

Η περιοχή αρχίζει να αλλάζει σιγά σιγά και η ζωή βρίσκει τους ...
κανονικούς της ρυθμούς με τους κάτοικους και τους επαγγελματίες της περιοχής να επισημαίνουν πως τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει σημαντική αλλαγή όσον αφορά την κυκλοφορία στους δρόμους της περιοχής, αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Εθνος». Μάλιστα τονίζει πως την περίοδο της παντοδυναμίας της Χ.Α. στην περιοχή, όλοι οι μετανάστες και οι «αντιφρονούντες» αποτελούσαν «κόκκινο πανί» για τα στελέχη του νεοναζιστικού μορφώματος.

Ωστόσο, οι περισσότερο κάτοικοι δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι τα βασικά τους προβλήματα τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Χρυσή Αυγή προκειμένου να πλημμυρίσει την περιοχή με «τάγματα εφόδου», καθώς η ανεργία και τα ναρκωτικά μαστίζουν την περιοχή.

Τέλος, οι κάτοικοι ζητούν την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς η οποία παραμένει «στοιχειωμένη», ενώ και ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι οι διαδικασίες κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: