21.10.13

Παπαμιμίκειοι...




Η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν φοβίζει τη Νέα Δημοκρατία. Οχι τόσο γιατί υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί, αλλά...
γιατί «γαλάζια» στελέχη ανησυχούν για το ενδεχόμενο να ενισχύσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία ψηφοφορία η οποία εάν δεν συνοδεύεται από εθνικές εκλογές -εφ' όσον οι δανειστές δεν κάνουν τη χάρη στην ελληνική κυβέρνηση να ληφθούν αποφάσεις για την ελάφρυνση του χρέους και τον τρόπο με τον οποίο θα δοθεί νέα βοήθεια πριν από τις ευρωεκλογές-, θα αποτελέσει βατερλό για την κυβέρνηση. Ετσι ξεκίνησε από τη Συγγρού προσπάθεια αποδόμησης της υποψηφιότητας Τσίπρα.

Σε αυτή τη λογική, ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος σχολίασε χθες ότι το ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται σε κόμματα «μαρξιστικά, τροτσκιστικά, που έχουν κατηγορηθεί για εξτρεμισμό και με κοινή συνισταμένη τη στρατηγική εναντίον του ευρώ». Και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μετά τις ακραίες συνιστώσες εσωτερικού, επενδύει τώρα και σε ακραίες συνιστώσες εξωτερικού».

Β.ΣΑΜ.

"Πολιτικά Παρασκήνια" (enet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: