11.10.13

Το CSI της Συγγρού αποκαλύπτει...

Μία σειρά από ανεξιχνίαστες δολοφονίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ομάδας "CSI Sygrou" που έχει αναλάβει τον εντοπισμό των...
ασύλληπτων μέχρι σήμερα δραστών. Τα λαγωνικά του ειδικού τμήματος ανεξιχνίαστων υποθέσεων έχουν στρέψει τις έρευνές τους στο χώρο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Μετά την μαρτυρία της γαλάζιας Χριστίνας Σιδέρη που κατονόμασε εκατοντάδες χιλιάδες αριστερούς ψηφοφόρους ως δολοφόνους του βασανιστή της χούντας Μάλλιου, σειρά μαρτύρων προσέρχονται υπό άκρα μυστικότητα στα γραφεία της Συγγρού και καταθέτουν στοιχεία για μια σειρά ιστορικών δολοφονιών.

Σύμφωνα με πηγές της ομάδας CSI ήδη ερευνώνται υποθέσεις όπως η εξαφάνιση του Τζον Αυλακιώτη στην οποία εμπλέκεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κατάγεται κάτω από το «αυλάκι», η υπόθεση μιας δολοφονίας που έμεινε στα αστυνομικά χρονικά ως «έγκλημα στα παρασκήνια» όπου νέοι μάρτυρες κατονομάζουν ως δράστη μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με θητεία στο θέατρο. Δύο ακόμα υποθέσεις που φωτογραφίζουν ως δράστες άτομα προερχόμενα από το χώρο του «αναρχοκομμουνιστικού άκρου» είναι οι δολοφονίες του καπιταλιστή Τιμόθεου Κώνστα και του Τζέι Αρ, του γνωστού Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου από το Ντάλας.


Με τη σημερινή ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς διέψευσε πανηγυρικά όσους ήλπισαν ότι η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής θα σηματοδοτούσε πολιτική στροφή της κυβέρνησης σε μετριοπαθέστερες θέσεις.

Πέτρος Κατσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: