9.10.13

O Μπόμπολας θέλει Αυτιά στο Mega...


Η έρευνα σοκ για την ελληνική οικονομία...
Τον Γιώργο Αυτιά στο Mega θέλει για την νέα σεζόν ο ισχυρός άνδρας του καναλιού Γιώργος Μπόμπολας. Αυτό διεμήνυσε ήδη στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο χωρίς μάλιστα να...
εμπλέξει το Πέτρο Μπούτο κι αυτό παρότι τον προορίζει για την πρωινή ζώνη. Η παρουσία του Αυτιά στο μεγάλο κανάλι για όσους γνωρίζουν σφραγίζει κατά κάποιο τρόπο την απόφαση της οικογένειας να αλλάξει εντελώς την φυσιογνωμία του Mega και να το μετατρέψει σε ένα απόλυτα ενημερωτικό κανάλι τύπου CNN με ενημερωτικές –ειδησεογραφικές εκπομπές στη διάρκεια του 24ωρου. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή μετά τα αποτελέσματα έρευνας για το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας που του παρουσίασε αγγλική εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους εκτιμήσεις σε βάθος δεκαετίας.

Οι αναλυτές έκαναν λόγο για ένα ζοφερό οικονομικό τοπίο στο οποίο ανάσες θα δίνουν τα έσοδα του τουρισμού αλλά και οι μικρές ανεξάρτητες επιχειρηματικές μονάδες που θα επενδύσουν στην εξωστρέφεια. Τα διαφημιστικά έσοδα θα περιορισθούν έως καταποντισμού και σ΄ αυτή την περίπτωση η οικογένεια Μπόμπολα αποφάσισε να μην καταδικάσει το κανάλι να παίζει από το πρωί ως τα μεσάνυχτα την διαφήμιση του σουτιέν Pretty Bra για 500 ευρώ. Όπως όλα δείχνουν το Mega όπως το ξέρουμε τουλάχιστο διανύει την τελευταία του σεζόν ενώ ακούγεται έντονα ότι του χρόνου θα χωρίσουν και οι δρόμοι του Πέτρου Μπούτου με το κανάλι.


kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: