17.10.13

O Aδωνις εκανε λάθος μέτρημα...



Ξέχασε 3 μηδενικά...
Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μετακινούνται 15 νοσηλευτές νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης που έχουν ενταχθεί στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.
Τα ονόματά τους, όπως λένε στο...
thesstoday, φιγουράρουν στη λίστα του ΑΣΕΠ κι έτσι θα πρέπει να μετακομίσουν στην Αθήνα την ώρα που «δεν έχουν ούτε 5 ευρώ για το εισιτήριο του αστικού». «Ο κ. Γεωργιάδης έκανε ένα λάθος στο μέτρημα. Δεν θα μετακινηθούμε ένα χιλιόμετρο, αλλά 1.000 χιλιόμετρα πήγαινε έλα Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη...» επισημαίνουν.
Σήμερα το πρωί, μάλιστα, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή της υγειονομικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης ζητώντας του να παρέμβει για να ματαιωθούν οι μετακινήσεις τους.
Αν και ο διοικητής τους διαβεβαίωσε ότι θα μετατεθούν για ένα τρίμηνο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σε αυτό το διάστημα θα εξασφαλιστεί η μετάταξη της οργανικής τους θέσης από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, εντούτοις, δεν πείστηκαν κι έκαναν λόγο για εμπαιγμό.
«Αυτή η κατάσταση έχει επιπτώσεις στις ζωές μας, έχουμε άνεργους συζύγους, φροντίζουμε άρρωστους γονείς, έχουμε παιδιά στα οποία μεταφέρεται όλο το άγχος και η αγωνία μας" δηλώνουν στο thesstoday οι 15 νοσηλευτές που πρόκειται να μετακινηθούν από τα νοσοκομεία Παναγία, Λοιμωδών και Αφροδισίων σε νοσοκομεία της Αθήνας».

Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: