23.10.13

Τσίπρας: Μας έλεγαν για success story και τώρα συζητούν μέτρα (BINTEO)...




Eπίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα του Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την προοπτική μειώσεων στις συντάξεις.

Ο...
αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «θέατρο του παραλόγου» τα περί success story και κάλεσε την κυβέρνηση να παραδεχθεί την αποτυχία της στρατηγικής του «καλού μαθητή».

«Πριν από λίγους μήνες με την ομιλία του Πρωθυπουργού, στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, κορυφώθηκε το θέατρο του παραλόγου για το περίφημο success story, για τα πλεονάσματα που έχουμε καταφέρει και θα μοιράσουμε, μας έλεγαν, και σήμερα η συζήτηση εστιάζεται στο αν το δημοσιονομικό έλλειμμα θα είναι 2 δισ. για το 2014, όπως λέει η τρόικα, ή λιγότερο όπως διατείνεται ο υπουργός Οικονομικών. Που είναι τα πλεονάσματα;», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Mάλιστα, για μια ακόμη φόρα», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, «η συζήτηση αυτή εστιάζεται στο πώς θα μπήξουν το μαχαίρι στην πληγή, στο πώς θα προχωρήσουν σε νέα μέτρα, και οι συνήθεις ύποπτοι είναι τα συνήθη υποζύγια, μισθωτοί και συνταξιούχοι. Η συζήτηση, μάλιστα χθες, πήρε δημόσια έκταση σε όλα τα δελτία ειδήσεων, για το ποιες συντάξεις θα πληγούν».


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: