13.10.13

ΕΠΙΣΗΜΟ: To 33% των Ελλήνων πιστεύει ότι μας ψεκάζουν...

 
Και η έκπληξη είναι πως η πλειοψηφία τους ΔΕΝ ψηφίζει Καμμένο, αλλά αριστερό κόμμα!...
Παρ' ό,τι ποτέ δεν έχει παρουσιαστεί καμία απόδειξη (πχ. μετρήσεις της ατμόσφαιρας ή άλλο στοιχείο), παρ' ό,τι αν μας ψέκαζαν θα ψεκάζονταν και οι ίδιοι οι πολιτικοί, και τέλος, παρ' ό,τι αν ήθελαν να μας ψεκάσουν ΘΑ...
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, μια νέα δημοσκόπηση δείχνει πως ο ένας στους τρεις Έλληνες πιστεύει ότι όντως μας ψεκάζουν.
(Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι ότι αυτά τα 3.5 εκατομμύρια των συμπολιτών μας όντως ψεκάζονται.)
Magnify Image


Σε σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Εθνος της Κυριακής»,το 33,3% συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% περιλαμβάνεται στην κατηγορία, που “δεν ξέρει/δεν απαντά”.

 [Σέβομαι απόλυτα αυτό το 9%.]

Οι γυναίκες εμφανίζονται να πιστεύουν περισσότερο στη θεωρία συνωμοσίας, καθώς το 39% δηλώνει ότι συμφωνεί ότι μας ψεκάζουν με χημικά. Την άποψη αυτή έχουν κυρίως νεαρές ηλικίες (18-24), αγρότες και εργάτες και πολίτες κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης.

Πρόθεση ψήφου: Με διαφορά πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ

 Από το σύνολο αυτών που πιστεύουν στους ψεκασμούς το 19,2% ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και το 15,3% Χρυσή Αυγή. Επιπλέον: Το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 6,1% ΑΝΕΛ του Καμμένου (έκπληξη η χαμηλή τοποθέτηση στη λίστα), το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 2,5% “άλλο”, και το 1,9% ΠΑΣΟΚ. [Τέλος, το 28,4% “άκυρο/λευκό/κανένα”, ενώ το 7,2% δηλώνουν αναποφάσιστοι.]
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι έχει δημιουργηθεί μέχρι και ειδική ομάδα δράσης κατά των αεροψεκασμών, που θεωρεί ότι με τη ρίψη τους συντελείται γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) έφτασε στο σημείο να... διαψεύσει τα περί ψεκασμών με επίσημη ανακοίνωσή του πέρυσι! «Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος», όπως αναφερόταν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας περί ψεκασμών:

Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής : 1. Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012. 2. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας. 3. Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης. 4. Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα. 


Magnify Image

Aρης Δημοκίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια: