12.10.13

Yποσχόταν καριέρα στο μόντελινγκ και «γύριζε» πορνό...


Συνελήφθη 50χρονος, ο οποίος προσέγγισε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης ανήλικες και ενήλικες γυναίκες και παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων τις έπειθε να συμμετάσχουν σε...
βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφήσεις πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων και τεσσάρων ενήλικων γυναικών στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε διαμορφώσει ειδικά το διαμέρισμά του στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης σε στούντιο βιντεοσκόπησης πορνογραφικών ταινιών και φωτογραφιών .

Προκειμένου να πείσει τις κοπέλες για την επαγγελματική τους ανέλιξη, αυτοδιαφημιζόταν στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ως επικεφαλής μεγάλης ομάδας μάνατζερ με πολλούς – αλλά όπως αποδείχτηκε- ανύπαρκτους συνεργάτες ενώ τούς ζητούσε και δημόσια έγγραφα (στοιχεία ταυτότητας κ.α) για την υπογραφή των υποτιθέμενων συμβολαίων με τις εταιρείες μοντέλων.

Στην έρευνα που πραγματοποίησε η ασφάλεια στο διαμέρισμα- στούντιο πορνογραφικών ταινιών του συλληφθέντα στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών , σκληροί δίσκοι υπολογιστών και οπτικοακουστικοί δίσκοι με πορνογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: