19.10.13

Zωης: Ο Καμμένος λέει μπούρδες...

«O κ. Στουρνάρας είναι ένας επίτροπος που φορά την προβιά του υπουργού Οικονομικών»...
Σφοδρή επίθεση από τον Χρήστο Ζώη κατά του Πάνου Καμμένου. Κι οχι μόνο.
Μιλώντας στην "Βεργίνα Τηλεόραση", υποστήριξε ότι «ο κ. Καμμένος μας εξαπάτησε και αποδείχθηκε...
ανεπαρκής. Το non paper ήταν μια υπόγεια απόπειρα συνεννόησης με τον κ. Σαμαρά» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ». Και πρόσθεσε πως «ο κ. Καμμένος λέει πολλές μπούρδες. Αλλά αυτές δεν δεσμεύουν ούτε τον ίδιο».

Για τον υπουργό Οικονομικών, δήλωσε πως «ο κ. Στουρνάρας είναι ένας επίτροπος που φορά την προβιά του υπουργού Οικονομικών». Ηταν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του κ. Σημίτη, εκ των πρωταγωνιστών στην υποτίμηση του εθνικού νομίσματος για να μπούμε στο ευρώ και στο επιτελείο με τα Greek Statistics, ειπε επίσης.

Εκανε λόγο και για το ΠΑΣΟΚ, ανεφέροντας πως «ο κ. Βενιζέλος ξέρει ότι θα συντριβεί στις εθνικές εκλογές. Στην κοινωνία θεωρείται το ΠΑΣΟΚ ως ο απόλυτος καταστροφέας. Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει μαζί του και τη ΝΔ». Ο κόσμος της ΝΔ είναι «εκτεθειμένος και προδομένος». «Βλέπει ότι έτρεξε για να κάνει κουμάντο ο κ. Βενιζέλος και η παρέα του», πρόσθεσε, ενω δε δίστασε να αναφερθεί και στον Γ. Παπανδρέου, λέγοντας «φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί κυρίως υπήρξε προδοσία».
«Είχε πάρει απόφαση να οδηγήσει την χώρα στο ΔΝΤ, την ίδια ώρα που έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά», συμπλήρωσε.
Τέλος, ο Ζωης χαρακτήρισε «ιδιαίτερη προσωπικότητα» τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουταρη. «Πολιτεύεται με έναν τρόπο που συνεχίζει να προκαλεί. Η αίσθηση που έχω είναι ότι ξεπερνάει και τα εσκεμμένα. Είναι προφανές ότι δεν θα στηρίξουμε τον Γιάννη Μπουτάρη» τόνισε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: