15.11.13

“Είναι σόκιν ανέκδοτο να ομιλούν “Τα Νέα” περί διαπλοκής”...
Η "Αυγή" απαντάει στην εφημερίδα του ΔΟΛ, με πολύ σκληρές εκφράσεις, χαρακτηρίζοντας τα “Νέα” ως “εφημερίδα της κυβέρνησης” και  ”μηχανή της...
λάσπης”, καθώς όπως αναφέρουν έχουν μετατραπεί “σε μία σκουπιδομηχανή στην υπηρεσία του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ”!  Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Υποστηρίζει πως “σήμερα <<Τα Νέα>>, διοικούμενα από ομάδα πολιτικά φανατισμένων, έχει απωλέσει ανεπιστρεπτί την κληρονομιά ενός αγωνιστικού Γ. Καψή και ενός διανοούμενου Λ.Καραπαναγιώτη”.
“Τα Νέα” βαφτίζουν την κριτική εκφοβισμό για να πλήξουν την “Αυγή” και το ΣΥΡΙΖΑ,  γράφει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, ενώ η Αγγέλα Νταρζάνου επισημαίνει πως “η λογοκρισία είναι πράξη καταστολής της ελευθερίας της γνώμης, η οποία ξέρουμε ότι μπορεί να ασκείται από την κρατική εξουσία”. Η εφημερίδα υπενθυμίζει και την επιστολή του πρώην  σκιτσογράφου των “Νέων” Τάσου Αναστασίου προς την ΕΣΗΕΑ (2.10.2011) ο οποίος είχε καταγγείλει πως από τότε που ανέλαβε τη διεύθυνση της εφημερίδας από το Χ. Μεμή κόπηκαν τα σκίτσα και τελικώς απολύθηκε, καθώς ήταν αντίθετα με την κυβερνητική πολιτική.


typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: