30.11.13

Μυστική συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ...

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, βρέθηκαν σήμερα, πάνω από 45 στελέχη από όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ κοινωνικά και πολιτικά έχοντας ως κεντρικό σύνθημα,...
“φτάνει πια, δεν πάει άλλο”.

Διαφωνώντας με την ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης που όπως είπαν περιθωριοποιεί και βάζει τη χώρα ακόμη σε μεγαλύτερη ύφεση, καλούν όσους τάσσονται ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης , είτε είναι φορείς , είτε επαγγελματικές οργανώσεις , ΓΣΕΕ, επιμελητήρια κλπ, είτε κόμματα και συνδικάτα να συνταχθούν για την ανατροπή, όπως τόνισαν της συγκεκριμένης πολιτικής.

Στη συνάντηση πήραν μέρος πρόεδροι φορέων όπως του ΤΕΕ Χρ. Σπιρτζής, της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, ο πρώην γραμματέας νεολαίας ΠΑΣΟΚ Β. Κίτσιος, στελέχη της βόρειας Ελλάδας, που κινούνται κοντά στο ΠΑΣΟΚ αλλά διαφωνούν με την πολιτική του, μέλη του εθνικού συμβουλίου, πρώην βουλευτές και υπουργοί, αλλά και στελέχη οπως ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ντινα Λαζαρη, Ν.Γιακαλής κ.α.

Στη συνάντηση που έγινε συμφώνησαν να υπάρξουν πρωτοβουλίες ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης μέσα από επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους αλλά και πρωτοβουλίες σε πολιτικό επίπεδο για την ανασύνταξη- όπως αναφέρουν- της δημοκρατικής παράταξης.

Την ίδια ώρα μια άλλη πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη. Την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα κείμενο με περίπου 300 υπογραφές από στελέχη που κινούνται στο χώρο της νέας γενιάς και όχι μόνο.

Συλλέγουν υπογραφές τις οποίες θα δημοσιοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα με βασικό σύνθημα έξω από το ευρώ, ως εναλλακτική πολιτική . Τα στελέχη αυτά προέρχονται κυρίως από το χώρο της νέας γενιάς ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ που αισθάνονται πως βρίσκονται στο περιθώριο και που σχεδόν δεν είχαν καμία ανάμιξη με το κράτος με την έννοια ότι δεν συμμετείχαν σε Δ.Σ φορέων και οργανισμών του δημοσίου όλα τα τελευταία χρόνια...
egiakoumis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: