18.11.13

«Εκτός τόπου και χρόνου οι κατηγορίες Βενιζέλου»...



Κουρουμπλής: Ο Τσίπρας είπε το αυτονόητο...
«Εκτός τόπου και χρόνου» χαρακτηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής τις κατηγορίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθύνει προσκλητήριο αποστασίας σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με...
τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Τσίπρας είπε κάτι το οποίο είναι αυτονόητο: ότι ένας πολίτης σήμερα που χειμάζεται, δοκιμάζεται, απαιτεί από τον πολιτικό του εκπρόσωπο να προβάλει και αυτός συγκεκριμένες αντιστάσεις».

«Είναι εγγενή τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, είναι πολιτικά, ιδεολογικά, προσωπικά, διότι και οι συνάδελφοι στον χώρο του ΠΑΣΟΚ αναγκάζονται καθημερινά να υπερασπίζονται πολιτικές που ιστορικά έχουν την ευθύνη να απορρίπτουν. Είναι πλήρως ταυτισμένο το ΠΑΣΟΚ με μια άγρια νεοφιλελεύθερη πολιτική, η οποία, σε τελικά ανάλυση, δεν δίνει καμία προοπτική» εκτιμά ο κ. Κουρουμπλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Ειδικά το σχέδιο νόμου για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας θα είναι ίσως το πιο κομβικό σημείο για την κυβέρνηση αυτή. Αυτή η κυβέρνηση ξεκίνησε με 179 βουλευτές και έχει αυτή τη στιγμή 153, δηλαδή οποιαδήποτε κίνηση και να συμβεί θα δημιουργήσει θέμα και εγώ σας λέω ότι δεν θα είναι μόνο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, είναι υπόθεση που απασχολεί πάρα πολλούς βουλευτές και της ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: