30.1.14

Γιακουμάτος: «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο στη Βουλή»...




-Τέτοια αλητεία δεν την περίμενα!
-Να ρίξω τη Νέα Δημοκρατία, να φύγει αύριο το πρωί, ποιος θα έρθει;
-Θα βρω τα ποντίκια που κρύβονται από πίσω.
BINTEO...
«Τέτοια αλητεία δεν την περίμενα», έλεγε ξανά και ξανά οργισμένος στην Πόπη Τσαπανίδου (STAR) ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.
«Παρακολουθούσαν το σπίτι μου εδώ και ένα μήνα, έχω...
στοιχεία», ειπε, με αφορμή τη σύλληψη της συζύγου και του αδερφού του για φορολογική εκκρεμότητα στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό.

«Στον Ξηρό φέρονται πολύ καλύτερα»,πρόσθεσε.
 «Το να βλέπεις πολίτες να πηγαίνουν με χειροπέδες για πάνω από 500 ευρώ στο αυτόφωρο, είναι ό,τι χειρότερο. Τέτοια αλητεία δεν την περίμενα», τόνισε και συνέχισε λέγοντας "είναι φασιστικό να περνάνε χειροπέδες σε συμπολίτες μας".

Ξεκαθάρισε ότι «Πολύ καλά έκανε η εφορία και έλεγξε τη σύζυγό μου και τον αδερφό μου. Όμως, δεν απολογήθηκαν, τους έπιασαν και τους συνέλαβαν για να το δουν οι κάμερες».

Υποστήριξε για μία ακόμη φορά ότι «Στόχος τους είμαι εγώ, προς τι η διαπόμπευση της οικογένειάς μου; Στόχος τους ήταν ο πολιτικός Γεράσιμος Γιακουμάτος».


«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Είναι ευθύνη μου το ότι δεν ήξερα την έκταση της αλητείας. Θα κάνω μάχη για να πάρουμε πίσω το νόμο. Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί», τόνισε ο βουλευτής.

Στο ερώτημα πάντως τι θα κάνει με το κόμμα του, ανέφερε: «Να ρίξω τη Νέα Δημοκρατία, να φύγει αύριο το πρωί, ποιος θα έρθει; Αν είχα εναλλακτική λύση, θα το έκανα. Μπρος γκρεμός και πίσω μεγάλο βαθύ ρεύμα. Δε θέλω η χώρα μου να γίνει Συρία και Αίγυπτος», είπε.
 «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο μέσα στη βουλή. Συνειδητοποιώ τι περνάει ο ελληνικός λαός», φώναξε και τόνισε πως "θα βρω τα ποντίκια που κρύβονται από πίσω"...


Δεν υπάρχουν σχόλια: