12.2.14

«Δεν ήταν δουλειά μου να ελέγχω αν παίρνει λεφτά ο Σαξώνης»...



Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπεξαίρεση του δήμου Θεσσαλονίκης. Έτσι, η οικονομική επιθεωρήτρια, Α. Τσεμπερά, στην κατάθεσή της ανέφερε πως...
ο πρώην διευθυντής της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Θ. Γκόλας συντελούσε στην υπεξαίρεση με την κάλυψη του Μ. Λεμούσια και του Β. Παπαγεωργόπουλου.

Πρόσθεσε επίσης πως είχε παρθεί απόφαση από τον δήμαρχο για να μην παίρνει χρήματα από το ταμείο ο Π. Σαξώνης, απόφαση που δεν τηρήθηκε ποτέ, όπως και πολλές άλλες, τονίζοντας πως επικρατούσε ένα χάος στο δήμο.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τη μεριά του είπε πως δεν έβλεπε αν έπαιρνε μετρητά ή επιταγές ο Σαξώνης και πως απλά κοιτούσε τον τελικό αριθμό των χρημάτων που υπήρχαν στο ταμείο. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν ήταν δουλειά μου να ελέγχω αν παίρνει λεφτά ο Σαξώνης», ενώ πρόσθεσε πως δεν τον γνώριζε μέχρι να φτάσει η στιγμή του δικαστηρίου.

Τέλος, ο συνήγορος του Μ. Λεμούσια, Α. Κούγιας ρώτησε τον κατηγορούμενο Θ. Γκόλα αν δέχτηκε ποτέ παρέμβαση από τον Λεμούσια με τον πρώτο να απαντά αρνητικά.

  seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: