11.4.14

Νέα δημοσκόπηση: Στις 3 μονάδες το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ...

Δημοσκόπηση: Στις 3 μονάδες το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑΣτις 3 ποσοστιαίες μονάδες ανεβάζει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Public Issue
Προβάδισμα 3% διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, ενώ τρίτο κόμμα ανέρχεται η...
Ελιά, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τις ευρωεκλογές την οποία παρουσιάζει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 19,5%, ενώ η ΝΔ 16,5%. Η Ελιά φτάνει στο 5,5% και ακολουθούν το Ποτάμι με 5%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με 4%, οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ με 2,5% και ο ΛΑΟΣ με 1,5%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η αδιευκρίνιστη ψήφος (αναποφάσιστοι, λευκό/άκυρο, δεν ξέρω/δεν απαντώ) κινούνται αθροιστικά στο 36,5%. Στην παράσταση νίκης, το 36% δηλώνει ότι θα κερδίσει η ΝΔ με μικρή διαφορά, το 33% ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά, το 13% δηλώνει ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά και το 2% ότι θα κερδίσει η ΝΔ με μεγάλη διαφορά.

Το ενδιαφέρον για τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές κινείται στο 69%, ενώ για τις ευρωεκλογές είναι στο 55% με το 45% να δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: