13.4.14

Με νέα βίντεο απειλεί ο Παναγιώταρος...

Προκλήσεις από τη Χρυσή Αυγή -Με νέα βίντεο απειλεί ο Παναγιώταρος
Η ρητή απαγόρευση του νόμου, αλλά και οι έρευνες που διεξάγει η Εισαγγελία Πρωτοδικών δεν φαίνεται να πτοούν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, αφού ο Ηλίας Παναγιώταρος έκανε νέες προκλητικές δηλώσεις.
Ο...
βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής εκτόξευσε απειλές για νέα βίντεο. «Νομίζουν ότι με τις απαγορεύσεις θα σταματήσουν το χείμαρρο αποκαλύψεων που έρχεται με νέα βίντεο», είπε μιλώντας σε εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με χυδαίους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις του Βασίλη Κεγκέρογλου στη Βουλή σχετικά με τις «μπίζνες» του με τους «Γιατρούς του Κόσμου», ενώ προκλητικός εμφανίστηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για νοθεία στις εκλογές, καλώντας τους Χρυσαυγίτες να βρίσκονται πάνω από τις κάλπες.
Στην ίδια εκδήλωση διαβάστηκαν και μηνύματα από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με αυτό του Γιάννη Λαγού να ξεχειλίζει μίσος και οργή.
ethnos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: