24.4.14

Και ο Μανώλης Γλέζος στο ευρωψηφοδέλτιο...

 Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο ... Γλέζος
Πριν από λίγο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το ΚΕΑ, Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των εκτελεσθέντων στο χωριό Βιάνος της Κρήτης, όπου...
εκτελέστηκαν 461 άτομα, κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.
Μετά, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Μανώλη Γλέζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η συμμετοχή του αναδεικνύει σε ευρωπαϊκό επίπεδο την ελληνική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι είναι "ισχυρό το χρέος και πολύ σύντομα η κυβέρηση της Αριστεράς θα θέσει το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς είναι ένα αίτημα που αφορά όλους τους λαούς της Ευρώπης"
Νωρίτερα, στο Ηράκλειο, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι "τα τελευταία 24ωρα η κυβέρνηση του Μνημονίου και τα ΜΜΕ επιχειρούν να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα νέα μέτρα που έρχονται μετά τις εκλογές. Κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα", είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας και κάλεσε τους πολίτες να μην τους πιστεύουν καθώς, "έχουν έτοιμο το νέο μνημόνιο με νέες περικοπές και με απολύσεις".
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: