4.4.14

Η Χρυσή Αυγή ζητά να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία...



Με σημερινή της ανακοίνωση, η Χρυσή Αυγή ζητάει να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την...
ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη παρακράτους από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, επιβάλλουν να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η Νέα Δημοκρατία είναι παράνομο κόμμα με εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος της χώρας, και υπάρχουν εισαγγελείς που είναι φίλοι και συγχωριανοί μελών της Χρυσής Αυγής που μπορούν να θέσουν εκτός νόμου την Νέα Δημοκρατία.

Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία, γιατί μειώνει τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής πιστεύουν πως, αν τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία, οι ακροδεξιοί που έχουν απομείνει να ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Μετά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που ζητάει να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς ανέθεσε στον νέο γενικό γραμματέα της κυβέρνησης να συναντήσει μυστικά τον Ηλία Κασιδιάρη σε ερημική τοποθεσία και -αφού τον ψάξει πρώτα- να του προτείνει να συγκυβερνήσουν η Νέα Δημοκρατία με την Χρυσή Αυγή και να βάλουν τους εισαγγελείς τους να θέσουν εκτός νόμου όλα τα άλλα κόμματα.

(Πολύ ωραία η κατάσταση στην χώρα. Στην κυβέρνηση οι ακροδεξιοί του Σαμαρά μαζί με το παρακράτος, και παρέα τους οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής. Μούρλια η δημοκρατία μας.)

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: