15.4.14

Έρχονται παραιτήσεις...

Τουλάχιστον πέντε βουλευτές από τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝ.ΕΛ πρόκειται να αφήσουν την βουλευτική τους έδρα προκειμένου να ...
διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών για τις ευρωεκλογές, καθώς σύμφωνα με το νέο εκλογικό σύστημα, θα πρέπει όσοι βουλευτές συμμετέχουν στις ευρωεκλογές ως υποψήφιοι να παραιτούνται.

Από το στρατόπεδο της ΝΔ,αναμένεται να παραιτηθούν οι Μ. Κεφαλογιάννης και Κ. Μουσουρούλης και την θέση τους θα πάρουν οι πρώτοι επιλαχόντες βουλευτές σε Ηράκλειο και Χίο. Πρόκειται για τους Γ. Δεικτάκη και Στ. Καρμαντζή.

Έχει παραιτηθεί και αντικατασταθεί ήδη ο Α. Σπηλιωτόπουλος από την Τάνια Ιακωβίδου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια της Β΄ Αθήνας αποχωρούν τρεις. Πρώτη παραιτήθηκε η Ρένα Δούρου (υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής) και την θέση της πήρε η Ελένη Αυλωνίτου. Θα ακολουθήσουν οι Δ. Παπαδημούλης και Σ. Σακοράφα. οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι για το ευρωκοινοβούλιο κι έτσι θα αφήσουν τα βουλευτικά τους έδρανα στα οποία μετά το Πάσχα θα καθίσουν η Άννα Χατζησοφιά και η Κούβελα Φωτεινή.

Στους ΑΝ.ΕΛ την θέση του βουλευτή Ηρακλείου Ν. Μαριά θα πάρει ο πρώτος επιλαχών που είναι ο Κωνσταντίνος Δαμοβολίτης.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις καθώς σε ορισμένα κόμματα δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα ο αριθμός των ευρωψηφοδελτίων...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: