16.4.14

Γ. Μώραλης: "Ο Πειραιάς να γίνει το πρώτο λιμάνι της Ευρώπης"...




kalpes14.gr

Ο Γιάννης Μώραλης, υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, παραχώρησε συνέντευξη στο Star και δήλωσε μία από τις προτεραιότητες του είναι η καταπολέμηση της ανεργίας στον δήμο που...
όπως είπε "έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά εν μέσο κρίσης".
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" τόνισε ότι : "Στόχος της παράταξης του είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, επίλυση των προβλημάτων του χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια".
Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε και για τους ανθρώπους που έχει στο πλευρό του: "Με έχουν τιμήσει πολύ σημαντικοί άνθρωποι όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέτρος Κόκκαλης. Για πρώτη φορά τρανταχτά ονόματα απο το επιχειρηματικό κόσμο διεκδικούν τον Δήμο. Εγώ θα είμαι ο συντονιστής μίας ομάδας που θα αποτελείτε από φορείς του Πειραιά, έμπειρων ανθρώπων στην δημοτική διοίκηση, που στόχος μας θα είναι το καλύτερο για την πόλη μας. Ο Πειραιάς δεν μπορεί να είναι one man show. Έχουμε χτυπήσει πόρτες. Εγώ δεν μπορώ να είμαι γνώστης όλων των θεμάτων. Για αυτό έχουμε ομάδες επιστημόνων για σωστή πληροφόρηση σε όλα τα προβλήματα της πόλης".
Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι στόχος είναι να αναπτυχθεί το λιμάνι που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας στους δημότες ενώ τόνισε παράλληλα και τις δυνατότητες που υπάρχουν και δεν έχουν αναδειχθεί: "Η πόλη μας έχει ένα λιμάνι που δεν έχει αξιοποιηθεί. Δικός μας στόχος είναι να κάνουμε το λιμάνι του Πειραιά πρώτο σε όλη την Ευρώπη. Ξέρουμε ότι οι δυνατότητες υπάρχουν. Ο Πειραιάς έχει ομορφιές που δεν τις βλέπει ο επισκέπτης. Έχει δημόσια κτίρια, αρχαιολογικά αξιοθέατα και αξίζει να είναι το κόσμημα της Ευρώπης που θα προσελκύσει τουρισμό".
Σε ερώτηση για τον εφοπλιστικό κόσμο που δείχνει να εγκαταλείπει τον Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης είπε: "Οι εφοπλιστές έφυγαν γιατί ο Πειραιάς δεν είναι φιλικός προς αυτούς. Ο στόχος μας είναι να γυρίσουν στην πόλη οι εφοπλιστές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της πόλης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: