30.4.14

Αποφασίζουν για τους τέσσερις της ΧΑ...


Με συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής και ονομαστική ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ, Αντωνίου Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Αρτέμιου Ματθαιόπουλου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και του ανεξάρτητου, πλέον...
Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου συνεχίζονται σήμερα οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για την άσκηση ποινικής δίωξης και την απαγγελία κατηγορίας κατά βουλευτών για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ως εγκληματικής οργάνωσης.

Σε περίπτωση που η βουλή ψηφίσει υπέρ του αιτήματος των ανακριτριών τότε και οι 18 βουλευτές της ΚΟ του ακροδεξιού κόμματος θα διώκονται – μεταξύ άλλων - για το κακούργημα της συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Οι δικαστικές αρχές, δια μέσου των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη βουλή για καθυστέρηση των διαδικασιών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν δεν επισπευσθούν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες τότε είναι ορατός ο κίνδυνος αποφυλακίσεων μελών που βρίσκονται ήδη στη φυλακή, λόγω παρέλευσης του 18μήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: