9.4.14

Στις Βρυξέλλες για ...ρεπορτάζ ο Θεοδωράκης...

potami 1
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες ο επικεφαλής του κόμματος «Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να έχει επαφές με τις ομάδες των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, των Φιλελευθέρων και των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.
Η σκληρή κριτική που...
του ασκήθηκε γύρω από την μη απόφαση από πριν σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθούν τυχόν ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν με το κόμμα του, αλλά και οι δημοσκοπήσεις που θέλουν πια βέβαιο κάτι τέτοιο όσο και ο χρόνος που πιέζει, έκαναν τον κ.Θεοδωράκη να βάλει το γνωστό πια σακίδιό του στον ώμο και να ταξιδέψει στην βελγική πρωτεύουσα για τα απαιτούμενα ραντεβού.
Και μπορεί στο «Ποτάμι» να μιλούν για επαφές με χαρακτήρα γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων, φαίνεται όμως ότι σύντομα θα «αποκαλυφθεί» η ευρωπαϊκή ταυτότητα του Ποταμιού, όπως άφησε να εννοηθεί και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Ορφανός  σε τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίστηκε –για πρώτη φορά υποψήφιος με το Ποτάμι- τη Δευτέρα.
Ήδη την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του Στ. Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες τον περίμεναν πολλές... εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα, το πως τελικά παρουσίασαν το κόμμα του: The River...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: