7.4.14

«Μετωπική» σύγκρουση Καμμένου με δημοσιογράφους...

«Μετωπική» σύγκρουση Καμμένου με δημοσιογράφους
Tα "σκάγια" παίρνουν και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο...
Σε μετωπική φαίνεται ότι εξελίσσεται η κόντρα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, με τους δημοσιογράφους λίγες ώρες μετά το...
σάλο που δημιουργήθηκε από τη σύλληψη δημοσιογράφου ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «όποιο ΜΜΕ η δημοσιογράφος λειτουργεί ως ρουφιάνος των δυνάμεων κατοχής των δανειστών θα διώκεται» υπενθυμίζοντας δημοσιεύματα του Νοεμβρίου του 2013, σύμφωνα με τα οποία Γερμανός δημοσιογράφος αποκάλυπτε ότι τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται από την Τρόικα.



Την πρακτική αυτή φαίνεται ότι υιοθετεί και η βουλευτής Κοζάνης του κόμματος Καμμένου, Ραχήλ Μακρή, η οποία μια ημέρα μετά την υποβολή μήνυσης κατά δημοσιογράφων και εκδοτών είτε για χαρακτηρισμούς είτε για λεζάντες φωτογραφιών, που οδήγησαν στη σύλληψη της Δέσποινας Κονταράκη από τον «Ελεύθερο Τύπο» δήλωσε ότι «δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές». Όπως υποστήριξε, εκείνο που την εκνεύρισε ήταν ότι τη χαρακτήρισαν ανεκδιήγητη, ενώ τόνισε ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη διότι απειλείται η ζωή της.

«Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες. Έχω εμπιστοση στην ελληνική δικαιοσύνη και στην αστυνομία για να με προστατέψει» δήλωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ σχετικά με συγκεκριμένες φράσεις υποστήριξης προς τη ΧΑ που φέρεται να είπε σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τον Οκτώβριο του 2013, είχε υποβάλει μήνυση και κατά του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργου Παπαχρήστου για κατ΄εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου.

Επίθεση και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο

Το δεύτερο μέτωπο που άνοιξε ο Πάνος Καμμένος το πρωί της Δευτέρας ήταν με τον πρώην εκπρόσωπο τύπου και νυν υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο με αφορμή τα όσα υποστήριξε με δηλώσεις του στο Mega, χαρακτηρίζοντας τους ΑΝΕΛ «χρυσαυγίτες με πολιτικά».

«Ο μπουζουκόβιος προικοθήρας πολιτικής κληρονομιάς να είναι προσεκτικότερος με τους ΑΝΕΛΛ. Ο έφεδρος Μητσοτακικός...» ήταν οι σκληροί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος «ανεβάζοντας» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία του κ. Παπαδόπουλου με την Αλεξία Μπακογιάννη με την οποία είναι ζευγάρι.




protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: