23.4.14

ΣΥΡΙΖΑ και «Ποτάμι» θέλουν... ντιμπέιτ...

ntimpeit
Για την διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών πιέζει εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ακριβώς έκανε και στις προηγούμενες εκλογές. Και, εξ αντανακλάσεως, στο «κίνημα υπέρ του ντιμπέιτ» μπήκε και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.
Το...
θέμα ετέθη χθες δημοσίως από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, διαβεβαίωσε ότι «η πρόσκληση για ντιμπέιτ ισχύει ακόμη», προκειμένου οι πολιτικοί αρχηγοί να διασταυρώσουν δημοσίως και διακαναλικώς τα ξίφη τους για την ατζέντα των Ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μάλιστα, ο πορτ παρόλ της Κουμουνδούρου άφησε αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, αφού ερωτηθείς αν θα μπορούσε ο αρχηγός του Ποταμιού να παραστεί στο ντιμπέιτ, ο Πάνος Σκουρλέτης υπέθεσε ότι «μάλλον ο κ. Θεοδωράκης αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις».
Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα, από την ιστοσελίδα του Ποταμιού, στην οποία αναρτήθηκε κείμενο με το οποίο το πολιτικό εγχείρημα του πρώην δημοσιογράφου ζητεί τη διεξαγωγή ντιμπέιτ και τη συμμετοχή του σ' αυτό.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: