8.4.14

Εντάσεις μεταξύ Μαρκογιαννάκη-Λαφαζάνη...


ΒΙΝΤΕΟ...

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη βουλή με αφορμή τις νομοτεχνικές αλλαγές που έφερε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης λίγο πριν την ψήφιση στο σύνολο του...
νομοσχεδίου «Τουριστικά Πλοία και άλλες διατάξεις».

Την ώρα που ο κ. Βαρβιτσιώτης ανακοίνωνε τις αλλαγές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ φώναζε από τα έδρανα με αποτέλεσμα ο υπουργός Ναυτιλίας να του απαντήσει: "Μονίμως κ. Λαφαζάνη αρνείστε μια σωστή λειτουργία εδώ μέσα. Σας παρακαλώ".

Μετά το τέλος της τοποθέτησής του, το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και απευθυνόμενος στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη είπε: "Εσείς έπρεπε να αντιδράσετε αλλά δυστυχώς το προεδρείο της βουλής παρατηρεί ως θεατής την κατάπτωση του κοινοβουλίου".

Όπως σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης δεν πρόκειται για νομοτεχνικές αλλαγές, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτές γιατί έχει γίνει η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου.

"Τον κανονισμό τον γνωρίζετε;" ανέφερε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

"Έχετε το ελάττωμα να με διακόπτετε" απάντησε ο κ. Λαφαζάνης. "Ακόμα και φραστικές να είναι οι αλλαγές, δείχνει μια απίστευτη προχειρότητα στο νομοθετικό έργο" τόνισε, με αποτέλεσμα ο κ. Μαρκογιαννάκης να αρχίζει να του διαβάζει τον κανονισμό της βουλής.

Ο κ. Λαφαζάνης συνέχισε να αντιδρά με αποτέλεσμα ο κ. Μαρκογιαννάκης να του πει:

"Eίστε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συμπεριφέρεστε κατ΄ αυτό τον τρόπο; Κραυγάζετε. Να μην γραφτούν στα πρακτικά αυτά που λέει ο κ. Λαφαζάνης".Δείτε το βίντεο...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: