5.4.14

"Έχουμε ηθικό πλεονέκτημα"...

«Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας μαζί, και σε συνεργασία με τους πολίτες και την κοινωνία, και να είμαστε...
κάθε στιγμή ανοιχτοί στον διάλογο και τον έλεγχο».

Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, συνέντευξη στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς».

«Ο κ. Καμίνης εξελέγη, έχοντας δημιουργήσει σε πολύ κόσμο την προσδοκία ότι θα είναι φορέας μιας νέας αντίληψης για το Δήμο Αθηναίων, αλλά και για την Αυτοδιοίκηση γενικότερα.Πολύ γρήγορα απογοήτευσε«, τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης και πρόσθεσε:

«Πολιτική του επιλογή ήταν να δεθεί στο μνημονιακό άρμα, να εξυπηρετήσει πρόθυμα κάθε κυβερνητική επιδίωξη, μερικές φορές μάλιστα να προηγηθεί κιόλας. Αλλά υποσχέθηκε για να βγει, και άλλα υλοποίησε ως σχεδιασμό, πράγμα μάλιστα που ανάγκασε πολλούς δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του αλλά και πολλούς συνεργάτες του, να απομακρυνθούν.

«Η δική μας ασφαλιστική δικλείδα», σύμφωνα με υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, «απέναντι στον κίνδυνο αλλοτρίωσης, είναι οι αξίες, οι αρχές μας και η κοινωνική μας γείωση. Έχουμε ηθικό πλεονέκτημα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν έχουμε γραμμάτια να ξεπληρώσουμε, δεν προερχόμαστε από το παλιό και σάπιο πολιτικό κατεστημένο».

«Άλλωστε», ανέφερε, «δεν επιδιώκουμε να είμαστε απλά η επόμενη Δημοτική Αρχή, που θα διοικήσει τον Δήμο. Θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη και μέσα από αυτό να αλλάξουμε την ίδια μας τη ζωή»...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: